OUR BLOG

Dr. Celophan

Dr. Celophan

Dr. Celophan har lige udgivet sit album TingelTangelTown.

Jeg har helt fra første haiku album arbejdet sammen med Dr. Celophan, idet han skrev teksten til nummeret Scotland, et nummer som han og jeg lavede sammen, da vi i 80erne spillede i en duo kaldet haiku. Vi var en slags huskorkester til DR P1´s Lyrikcafeer og spillede live på cafeer i Århus. Samarbejdet fortsatte på det andet haiku album “mondo”, idet Dr Celophan – eller SOKOMO, som han kaldte sig da – skrev samtlige tekster til alle albummets sange og også sang på de fleste af numrene. Efter albummet Vagabond, som Sokomo/Dr. Celophan både skrev alle tekster til, og sang samtlige numre på, sluttede vores samarbejde. Vi har bevæget os i hver sin musikalske retning – jeg i en mere og mere ambient, elektronisk retning – han i en roots-rock retning med stor vægt på teksterne.

Her i efteråret 2019 har Dr. Celophan så udgivet sit album. Kun få af sangene fra Vagabond er med på hans album, til gengæld er der en masse nye sange. som både trækker tråde til fortiden og prøver at komme med et blik på den nærmeste fremtid. Albummet hedder TingelTangelTown, et nummer, som også findes på Vagabond, men her i et helt andet udtryk – både musikalsk og tekstmæssigt.

Måske vil vi også i fremtiden kunne lave noget sammen. Det kan man ikke vide… I hvertfald anbefaler jeg at du bruger linket her til at læse om Dr. Celophan, hvor der er links direkte til Spotify, så du også kan lytte til musikken. https://celophan.dk


TingelTangelTown Dr. Celophan

Henrik Hytteballe

October 11th, 2019

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.